” Γιατί να έρθω στην Έκθεση IUF;”

AUTHOR: Σπυριδούλα Σκαρνάβη

 

Αγαπητέ φοιτητή/τρια αλλά και σε κάθε άνθρωπο με όνειρα για το κοντινό ή μακρινό μέλλον.

” Ναι, σε σένα απευθύνομαι! ” που ψάχνεις και αναρωτιέσαι πού να ξεκινήσεις τις σπουδές σου , αλλά και πού θα ήταν ιδανικά, για τις προτιμήσεις σου, να τις συνεχίσεις ….Το ξέρω ,σε κατανοώ, είναι μία δύσκολη απόφαση, ίσως όμως και να μπορώ να σε βοηθήσω.

Σου έχω ευχάριστα νέα, και φέτος στην IUF-Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι πάνω από 55 πανεπιστημίων 12 χωρών, οι οποίοι δεν θα σου αφήσουν κανένα ερώτημα αναπάντητο. 

Η σωστή, έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση από τους εκπροσώπους θα συμβάλλει στο να αντλήσεις πληροφορίες, για περισσότερα από 2.000 προγράμματα σπουδών [Bachelor’s Degree, Masters Degree ,MBA] τόσο για τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας. 

Επίσης θα μπορέσεις να μάθεις για τις επαγγελματικες σου κλήσεις. Σε αυτό θα μας βοηθήσει η ORIENTUM – Σύμβουλοι σταδιοδρομίας μέσω του  test επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο μόνο για την έκθεση για διατίθεται δωρεάν.

Μέσα από τα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις της έκθεσης η εμπειρία γίνεται βιωματική και νιώθεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Το πρόγραμμα είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείς να το βρεις εδώ: https://www.iuf.gr/el/workshops-el/ 

Πού θα μας βρεις; Στην Αθήνα 8/2 στο Divani Caravel Hotel ,αλλά και στη Θεσσαλονίκη 9/2 στο Makedonia Palace Hotel .