Ένα Διεθνές Φοιτητικό Πάσο στα χέρια σου, η ISIC

AUTHOR: Ειρήνη Αλοϊζου

Τα ομορφότερα χρόνια είναι τα φοιτητικά. Είτε σπουδάζεις στην χώρα σου είτε σε μία στο εξωτερικό, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψεις καινούργια μέρη, κουλτούρες, ανθρώπους και φυσικά τα προνόμιά σου. 

Ήξερες ότι υπάρχει μια φοιτητική κάρτα η οποία καλύπτει καθημερινές και ξεχωριστές ανάγκες σου, προσφέροντας σου εκπτώσεις και ευκαιρίες, δίνοντας σου αυτήν την λύση που τόσο καιρό έψαχνες για να περιορίσεις τα έξοδά σου;    

Η ISIC ή το Ευρωπαϊκό Φοιτητικό Πάσο, όπως είναι γνωστό στους κύκλους των φοιτητών είναι η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα με προνόμια και παροχές σε πάνω από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

Απευθύνεται σε φοιτητές-σπουδαστές πλήρους φοίτησης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ενώ είναι συμβεβλημένη με Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς, Πολιτιστικούς Φορείς και Εμπορικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αεροπορικά, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέσα μεταφοράς , ξενοδοχεία-hostels, μουσεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, camping, εμπορικά καταστήματα και άλλους πολλούς χώρους που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Η ISIC δεν είναι πιστωτική κάρτα. Με την επίδειξη της πιστοποιείτε την φοιτητική σας ιδιότητα και απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια παγκοσμίως. 

Έχει ισχύ έως και 16 μήνες, αρχίζοντας από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους και λήγοντας τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους. Το κόστος έκδοσης ανέρχεται στα 15 ευρώ. Από την  στιγμή έκδοσης ,( https://isic.com.gr/) με την επίδειξη της έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες παροχές και προνόμια και φυσικά δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με την υποστήριξη της ISIC Greece.    

50 κάρτες από την ISIC Greece θα κληρωθούν στην φετινή Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων IUF  που θα γίνει στην Αθήνα 8 Φεβρουαρίου και την Θεσσαλονίκη στις 9 Φεβρουαρίου. Μάθε περισσότερα στην σελίδα μας στο facebook και μην ξεχάσεις να κάνεις την on line σου εγγραφή  δωρεάν στο IUF.gr