Τελευταία ευκαιρία να σπουδάσεις δωρεάν στη Μ. Βρετανία

Έχεις ποτέ σκεφτεί να σπουδάσεις στο εξωτερικό, αλλά νομίζεις ότι είναι πολύ ακριβό; Τώρα έχεις την τελευταία ευκαιρία να σπουδάσεις με 100% υποτροφία στη Μ. Βρετανία για κάποιο Master ή Bachelor.

Σχεδόν 3000 Έλληνες διαλέγουν να σπουδάσουν στη Μ.Βρετανία κάθε χρόνο για μεταπτυχιακό (Master) ή προπτυχιακό (Bachelor). 80% των Ελλήνων φοιτητών πηγαίνει για σπουδές Master. Δεν υπήρχε καμία χρηματοδότηση μέχρι τώρα, αλλά αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις το πρόγραμμα Master τον επόμενο χρόνο, θα έχεις πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις ύψους μέχρι και £10.000. Αυτές οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες από τη Βρετανική Κυβέρνηση και μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω εδώ.

Τι μπορείς να κάνεις με τα £10.000;


Όλοι οι Έλληνες απόφοιτοι Bachelor σπουδών μπορούν τώρα να αδράξουν αυτή την ευκαιρία η οποία δεν θα είναι διαθέσιμη τα επόμενα 2 χρόνια. Φαντάσου να λάβεις στο τραπεζικό σου λογαριασμό £10.000 με σκοπό να τα επενδύσεις στο μελλοντικό επαγγελματικό μονοπάτι σου. Μπορείς να πληρώσεις εξολοκλήρου τα δίδακτρα, κατάλυμα διαμονής και το φαγητό σου για τουλάχιστον 4 μήνες. Πραγματικά αρκετά υποστηρικτικό, δεν νομίζετε;

 

img_0447

Ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο του 2016, με άλλα λόγια, οι Έλληνες φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε ένα δάνειο αξίας £10.000 το οποίο αυτόματα θα διατεθεί. Εσύ θα μπορείς να επιστρέψεις τα χρήματα μόνο εφόσον έχεις εισόδημα τουλάχιστον £25.000/ το χρόνο. Ωστόσο, θα πληρώνεις μόνο το 6% από ό,τι υπερβαίνει αυτό το ποσό.

Εκτός του δανείου, πολλοί  Εκπρόσωποι Πανεπιστημίων της IUF προσφέρουν εξατομικευμένες υποτροφίες για τους ενδιαφερόμενους όπως εσένα. Μάθε περισσότερα στα events που πραγματοποιούνται σε Θεσσαλονίκη (02/02) και Αθήνα (03/02). Μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή τώρα για IUF Thessaloniki ή IUF Athens!